20 éves a Tomb Raider
dreampage 2016. Aug. 22.

Mint az közismert, idén kereken húsz éves a Tomb Raider sorozat, ennek alkalmából ősszel egy új kiegészítőt kaptunk a Rise of the Tomb Raiderhez, amiből most befutott az első trailer is.

Az új Rise of the Tomb Raider kiegészítő több részből áll, a legérdekesebb a „Blood Ties” mód, amelyben Lara otthonát, az ikonikus Croft Manort járhatjuk be. Ez a történeti szál nagyjából egy óra hosszú lesz, ám szorosan kapcsolódik hozzá a „Lara’s Nightmare” mód, amelyben élőhalottaktól kell megvédeni az épületet. Végezetül az „Endurance” mód is kiegészül a kooperatív lehetőséggel – ezentúl már ketten is túlélhetünk a vadonban. És ha ez még nem elég, öt klasszikus Lara Croft skin is helyet kapott a DLC-ben, és egy újragondolt öltözék a Tomb Raider III-ból.

A fenti tartalmak a Szezonbérlet tulajdonosoknak ingyen lesznek. Egyébként is érdemes beszerezni ezt annak, akinek még nincs meg, mert együtt olcsóbbra jönnek ki a DLC-k, plusz benne van számtalan öltözék és Endurance kártya is. Kaptunk egy szép infografikát is róla.

Az új tartalom október 11-től érhető el Xbox One-ra és Windows 10-re.