3 millió felett a PUBG
dreampage 2018. Jan. 11.

Xbox One-on is megállíthatatlannak tűnik a PlayerUnknown’s Battlegrounds. A játék még messze van a megjelenéstől, de már most több, mint hárommillióan játszanak vele a Microsoft konzolján.

Amikor a PUBG december 12-én bekerült az Xbox Game Preview programba, 48 óra alatt elérte az egymillió játékost, ami – mondani se kell – teljes rekord a korai hozzáférésű Xbox One játékok között. A játék népszerűsége a kezdeti kiforratlanság ellenére sem csökkent. A Microsoft ma bejelentette, hogy a battle royale műfajt forradalmasító játék átlépte a hárommilliós bázist.

A fejlesztők természetesen köszönik szépen a támogatást, a szerverek roskadoznak a játékosoktól, de itt nem áll meg a történet. A PUBG jelenleg is Game Preview-ban van, és még sok munka van vele, de a PUBG Corp. gőzerővel dolgozik a teljesítmény javításán és a tartalmi bővítéseken.

  • A héten bekerült a játékba az FPS mód, vagyis most már belső nézetből is lehet játszani egyedül, párosban és csapatban (Solo, Duo, Squad) is.
  • Hamarosan érkezik az új Miramar pálya.
  • Rendszeresen érkeznek frissítések a játékhoz, amik a bugokat irtják, a teljesítményt és a netkódot is javítják.

Aki még csak most ismerkedik a játékkal, annak érdemes lesz január 16-án, magyar idő szerint éjféltől figyelnie a Mixer Tips & Tricks csatornáját, itt ugyanis a PUBG lesz műsoron, ahol beszélnek majd az inventory gyors és hatékony használatáról, illetve a konzolos irányítás csínját-bínját is elmagyarázzák, hasznos tippekkel, gyorsgombokkal és sok minden mással.

A PlayerUnknown’s Battlegrounds pedig, úgy tűnik, Xbox One-on is tovább robog a siker útján. Megjelenési dátum továbbra sincs, aki a Game Preview verzióval is tenne egy próbát, az az alábbi linken szerezheti be.