A Watch Dogs 2 története
dreampage 2016. Sep. 28.

November közepén visszatér a Ubisoft nyílt világú hackeres akciójátéka. A folytatásban azonban sok minden megváltozik. Most új videót nézhetünk meg a játék sztorijáról.

Napjaink San Francisco-ja a hackerek játszótere. A várost a ctOS 2.0 rendszer irányítja, a szálakat pedig a Blume nevű cég, és annak hataloméhes vezetője, Dusan Nemec mozgatja. Nem marad persze ellenfél nélkül – ismét felbukkan a Dedsec hacker csoport, akikhez csatlakozik a játék főhőse, Marcus Holloway, és kezdetét veszi egy, az egész város sorsát megváltoztató háború.

Bármilyen sikeres is volt az eredeti Watch Dogs, sok kritika érte, amire a fejlesztők jó adag újítással és változtatással próbálnak reagálni. A helyszín ezúttal a napfényes San Francisco, amely változatosabb helyszín lesz, és teljesen új a szereplőgárda is. Főhősünk a korábbinál jóval ügyesebben mozog a terepen, könnyebb lesz navigálni a városban, és a készítők égre-földre esküsznek, hogy sokkal jobb lesz a járművek vezetése is, mint korábban. Megmarad persze a nyílt világ, a különböző típusú fő- és mellékküldetések, a hackelési lehetőségek pedig számtalan újdonsággal bővülnek. Hogy mindez elég lesz-e az üdvösséghez, az kiderül durván másfél hónap múlva – most itt a sztorit felvázoló trailer.

A Watch Dogs 2 már előrendelhető Xbox One-ra, többféle változatban is (az alsó linken lehet válogatni a csomagok között). Megjelenés november 15-én.