A hétvégén újra Xbox One PlayIT Show
dreampage 2018. Jun. 01.

Sokadik alkalommal tér vissza Magyarország legnagyobb videojátékos és IT rendezvénye. A helyszín ismét a Hungexpo, az elővételes jegyvásárlók pedig 30 napos Xbox Game Pass kódot kapnak ajándékba.

Nagyszabású rendezvénnyel indíthatja az idei nyarat az, akit érdekelnek a videojátékok, az IT, a technológia, vagy a szórakozás úgy általában. Június 2-án, szombaton ismét Budapesten nyit meg az Xbox One PlayIT Show, ami most már hosszú évek óta az ország (és úgy Közép-Európa) legnagyobb gamer rendezvényének számít. A helyszínt sem kell bemutatni senkinek, hiszen a játék- és sorozatrajongók szinte már hazajárnak a Hungexpo pavilonjaiba.

Most már ott tartunk, hogy a programok listáját lehetetlen és értelmetlen felsorolni, sokkal egyszerűbb, ha kattintotok, és végigböngészitek a listát. Ami a lényeg: megint lesz rengeteg játék, főleg Xbox One, dedikált Xbox One X stand, ahol 4K tévéken lehet játszani, de az összes nagy platform képviselve lesz, beleértve a gamer PC-ket is. Lesznek cosplay- és e-sport bajnokságok, szimulátor, és visszatér az egyik kedvencem, a GameArt kiállítás is.

A film- és sorozatrajongók sem fognak csalódni, a mostani PlayIT-en ugyanis lesz Star Wars stand és Star Wars AR élmény, Gyűrűk Ura és Trónok Harca sarok is. Kint lesz az 501-es Légió, a Lázadó Légió, a Red Line Cinema, és még a Honvédség is.

Most először a PlayIT-tel együtt rendezik meg a PlayIT Plus-t is, egy külön helyen, ahová csak a 16 éven felüliek mehetnek be. Aki erre az élményre vágyik, az az „F” pavilont keresse.

No és persze akciók is lesznek, ahogy mindig, úgyhogy vásárolni is lehet majd, konzolokat, játékokat, kiegészítőket minden mennyiségben. Ha már akciók, akkor érdemes megemlíteni, hogy mindenki, aki elővételben vett (vagy ma még vesz) jegyet a PlayIT-re, 30 napos Xbox Game Pass kódot kap mellé ajándékba. De lesz PUBG nyereményjáték is: mindenki, aki ellátogat az Xbox One PUBG standra, és kipróbálja a játékot, a show vége előtt sorsoláson vehet részt, amin egy PUBG ajándékcsomagot sorsolnak ki.

A legutóbbi budapesti PlayIT egyébként ilyen volt:

Xbox One PlayIT Show Budapest, 2018. Tavasz (Facebook link)

Helyszín

  • HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, 1101 Budapest Albertirsai út 10.

Dátum

  • 2018. június 2., szombat

Nyitva tartás

  • 10:00 – 19:00-ig (megjelölt elővételes jegyekkel belépés 1 órával korábban)

Mindenkinek nagyon jó szórakozást, és jó játékot szombatra!