Ancestors Legacy gameplay bemutató
dreampage 2017. Sep. 11.

Egy új valós idejű stratégiai játék bukkant fel a horizonton. A Destructive Creations RTS-e a sötét középkorba kalauzol bennünket, ahol taktikai csaták várnak. A jövőre érkező játékból most hosszú, húsz perces bemutatót kaptunk fejlesztői kommentárral.

Lengyelországból érkezik a következő olyan konzolos RTS, amire érdemes odafigyelni. A Destructive Creations a világbotrányt kavaró Hatred után csendesebb és érdekesebb vizekre evez. Készülő játékuk, az Ancenstors Legacy a X-XII. század Európájában játszódik, ahol négy frakció áll szemben egymással: a vikingek, a szlávok, a britek és a germánok. Az egyjátékos kampány a kis, taktikus küldetésektől a nagyszabású háborúkig terjed, a feladatok alapját történelmi események ihlették, míg a multiplayerben is a taktika kap inkább szerepet, semmint a nyers erő vagy a gyors akció.

Az új produkció a lengyel csapat eddigi legnagyobbika, látványos grafikát, sok párbeszédet, sötét hangulatot, és Xbox One-ra optimalizált játékmenetet ígér, hogy kontrollerrel is könnyen vezérelhető legyen. A fejlesztők egyébként azt ígérik, hogy az RTS műfajtól idegen játékosok is boldogulnak majd vele. A játékmenetről most egy hosszabb, 20 perces gameplay videót kaptunk, ami alatt fejlesztői kommentár is mesél a játék hátteréről és a küldetések működéséről. A videóban egyébként a kontrolleres irányítást láthatjuk akcióban.

Az Ancestors Legacy pontos megjelenési dátummal még nem rendelkezik, valamikor 2018 második negyedében (április-június) jelenik meg Xbox One-ra és Windows 10-re.