Áprilisban érkezik az MLB The Show 21
dreampage 2021. Feb. 01.

Idén tavasszal első ízben látogat el az MLB The Show franchise Xbox konzolokra. A Sony által fejlesztett, sokak által legjobbnak tartott baseball játéksorozat 2021-es felvonása április 20-án jelenik meg, teljes cross-platform támogatással.

A tavalyi évben, ahogy sok más, úgy a baseball szezon is másképp nézett ki, mint ahogy szokott, ám a játék izgalma változatlan volt. Aki szereti ezt a látványos sportot, az bizonyára videojáték formában is szívesen űzné, ám az utóbbi években igen szűkös volt a minőségi választék. Mindez hamarosan megváltozik: Xbox konzolokra is megérkezik az MLB The Show 21, a Sony San Diego Studio által régóta fejlesztett széria legújabb epizódja, borítóján Fernando “El Nino” Tatis Jr-ral.

Ez az első alkalom, hogy ez a sorozat számunkra is elérhető lesz, ami nem csoda, hiszen a Sony, illetve a PlayStation Studios játékáról beszélünk. A 2021-es változat viszont nem csak, hogy megjelenik Xboxra, hanem rögtön Series X|S változatot is kap, kihasználva az újgenerációs konzolok lehetőségeit. A PlayStation, Xbox, Major League Baseball, Major League Baseball Players Association és a San Diego Studio különleges együttműködése volt szükséges ahhoz, hogy ez a mérföldkőnek számító projekt ebben a formában megvalósulhasson.

Az MLB The Show 21 gyorsabb, mélyebb és intenzívebb akciót ígér, többféle játékmóddal, amikben a kezdő és a haladó játékosok is megtalálhatják a számításukat. A Road to the Show és a Diamond Dynasty módokban saját játékosunkat vezethetjük sikerre, de teljes bajnokságokat is lenyomhatunk a megújult Franchise és March to October játékmódokkal.

Mindezt teljes cross-platform támogatással élvezhetjük. Teljesen mindegy, hogy melyik platformon és melyik generációban játszunk, az MLB The Show 21-ben mindig elérjük a többi játékost, illetve mentéseink, előrehaladásunk is velünk tart. Amire viszont figyelni kell: a játék nem támogatja a Smart Delivery (Intelligens Játékletöltés) funkciót, az Xbox One és az Xbox Series X|S változatok külön kaphatók, ingyenes frissítési lehetőség nélkül. Aki mégis mindkét Xbox generációra szeretné beszerezni a játékot, annak a február 3-án bemutatásra kerülő Collector’s Edition lehet jó választás.

Az MLB The Show 21 április 20-án jelenik meg Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re. A játék digitálisan már előrendelhető, a következő linkeken, illetve a Microsoft Store-ban.

Xbox One változat (20.900 Ft)

Xbox Series X|S változat (24.400 Ft)