Aranylemezre került a Forza Motorsport 7
dreampage 2017. Sep. 07.

A Turn 10 Studios a mai napon bejelentette, hogy a Forza Motorsport 7 elkészült, és megkezdődött a gyártás, így a megjelenés a tervek szerint zajlik majd. Hamarosan demót is kapunk, konzolra és PC-re egyaránt.

Ha van fejlesztő, amelyhez órát lehet igazítani, az a Turn 10 Studios. A Forza Motorsport sorozat gyártói soha egyetlen rész készítésével sem csúsztak meg, és ezt a jó szokást nem most fogják elhagyni. A Forza Motorsport 7 a tervek szerint jelenik meg, miután bejelentették, hogy a játék kész, és aranylemezre került, vagyis megkezdődött a sorozatgyártása.


A jó hír mellé egy másikat is kaptunk: érkezik a demó, méghozzá Xbox One-ra és Windows 10-re egyaránt. A játék ingyenes próbaverziója szeptember 19-én, azaz két hét múlva kedden lesz letölthető mindkét platformra.

A demóban három verseny lesz kipróbálható:

  • Porsche 911 GT2 RS – Dubaj
  • Mercedes-Benz Tankpool kamion – Mugello
  • Nissan Nismo GT-R LM – Nürburgring

A bejelentések mellé egy új videót is kaptunk – ebben játékosok, hírességek és profi autóversenyzők küzdenek egymással a játékban. Íme, a „Musical Cars” reklám:

Nem kell tehát sokat várni a soron következő Forza Motorsportra. A játék október 3-án jelenik meg Xbox One-ra és Windows 10-re is, Xbox Play Anywhere támogatással – vagyis elég csak egyszer megvenni, és tetszés szerint játszható bármelyik platformon. Az Ultimate Edition előrendelői már ennél korábban, szeptember 29-én elkezdhetnek vele játszani. November 7-én a játék Xbox One X támogatást is kap, az új konzolon natív 4K-ban, 60 fps-sel fog futni, dinamikus időjárás és 24 autó mellett, de van HDR támogatás is, sőt, még saját zenéinket is beimportálhatjuk OneDrive-ról.