Assassin’s Creed Odyssey – Irány Atlantisz
dreampage 2019. Apr. 23.

Megérkezett az Assassin’s Creed Odyssey második, és minden bizonnyal legjobban várt kiegészítője. Ebben Atlantisz elveszett világát járhatjuk be, és találkozhatunk az első civilizáció képviselőivel is. Irány a legendák földje.

Egy igen tartalmas történeti szál után mától elérhető az Assassin’s Creed Odyssey második nagyszabású kiegészítője – legalábbis annak első epizódja. A Ubisoft nyílt világú szerepjátéka ezúttal egy teljesen új területtel egészül ki, ahol hősünkre minden eddiginél érdekesebb kalandok és próbák várnak. Miután a modern idősíkban Layla kinyitotta Atlantisz kapuit, az ókori Görögország misthiosa is beléphet rajta, és elindulhat az Élüszion földjére.

A The Fate of Atlantis kiegészítő első epizódja Fields of Elysium névre hallgat, és a görög mitológia legszebb tájaira visz el bennünket. Alexios (vagy Kassandra) itt találkozhat az Első Civilizáció képviselőivel, személyesen olyan istenekkel, mint Perszephoné, Hádész vagy Poszeidón. Az istenek persze nem fogadják tárt karokkal, hiszen mégiscsak egy kívülálló, ráadásul nem is áll jól a mitológiai világ szénája. Különböző próbák, és persze egy sor küldetés teljesítése árán lehetünk hatással három világ (Elízium, az Alvilág és maga Atlantisz) sorsára ebben az új kiegészítőben.

A kiegészítő automatikusan letölthető mindenkinek, aki rendelkezik az Odyssey Gold vagy Ultimate kiadásával (Manage Game & Add-ons / Ready to install), aki pedig nem, az külön is megveheti a DLC-t az Áruházból, 7,690 forintért. Az új kaland látványos trailert is kapott.

Sok órányi új kalandot ígér tehát az Assassin’s Creed Odyssey – The Fate of Atlantis, új tájakkal, küldetésekkel, fegyverekkel és sok minden mással. Elérhető az alábbi linken, vagy konzolon a Store-ban megkeresve. Mindenkinek jó atlantiszi kirándulást!