Az új generáció ünneplése, élőben
dreampage 2020. Oct. 30.

November 10-én, az Xbox Series X|S konzolok megjelenése alkalmából a Microsoft nagyszabású élő közvetítéssel ünnepli az új konzolgeneráció kezdetét. Az adásban az Xbox csapat tagjai mellett játékfejlesztők és más vendégek is szerepet kapnak.

Egy nagyon nehéz év végéhez közeledik az emberiség, egy olyan évéhez, amelyben a videojátékok talán minden másnál jobban összekötöttek bennünket. Ennek az évnek az egyik fénypontja lesz november 10, amikor hosszú várakozás után elstartol a következő konzolgeneráció az Xbox Series X|S formájában. A két új masina megjelenését a Microsoft nagyszabású élő adással tervezi emlékezetesebbé tenni.

A műsorban az Xbox csapat tagjai – köztük Phil Spencer –, játékfejlesztők, külső partnerek és más partnerek jelentkeznek majd be otthonaikból, a beszélgetések mellett pedig játszanak is, szerencsés esetben akár csatlakozni is lehet majd hozzájuk. Láthatunk egy kis ízelítőt a következő generációs játékokból, hallgathatunk sztorikat a fejlesztőktől, és persze nézhetjük, mennyire jól/rosszul játszanak. Lesznek „Let’s Play” szegmensek, bejelentkezések a világ minden tájáról, és jótékonysági gyűjtés is. A világ játékosai számára ez fontos pillanat.

Mikor lesz az élő adás?

  • 2020. november 10-én, magyar idő szerint 20:00 órától hajnali 2:00 óráig

Hol lehet nézni?

És persze azt se felejtsük el, hogy ebben az időpontban már a magyar boltokban és otthonokban is ott lesznek az Xbox Series X és Xbox Series S konzolok. Megnyílik az út a gyorsabb töltési idők, az akár 120 fps képfrissítés és az egyre erősödő és növekvő játékkínálat felé. Bár a kereslet nagy, a Microsoft igyekszik világszerte kiszolgálni az igényeket, hogy mindenhol legyen elég elérhető konzol.

„A játékipar számára semmi sem lehet nagyobb siker, mint hogy egyre többen játszanak, és egyre többen fedezik fel a kedvenc játékaikat.”

November 10-én új generáció kezdődik – ünnepeljük együtt!