Battle Royale módot kap a Forza Horizon 4
dreampage 2019. Dec. 12.

Ehhez nem kell sok kommentár, a jelenlegi legjobb autós játékot is utolérte az elmúlt évek legnagyobb videojátékos trendje. Ma érkezik az Eliminator, vagyis a Battle Royale mód a Forza Horizon 4-be, mindenki számára teljesen ingyen.

Az év végét sem hagyta meglepetés nélkül a Playground Games. Az eddigi legnagyobb játékuk tovább bővül a Series 17 frissítéssel, amivel nem csak a Toyota kerül vissza autógyártóként, de új játékmód is kerül a Forza Horizon 4-be. Ez az Eliminator, vagyis ahogy mindenki ismeri, a Battle Royale mód.

Az új játékmód egy 72 fős multiplayer őrület, ami Nagy-Britannia teljes térképén zajlik majd, a műfaj szabályaihoz hűen egyre szűkülő játéktéren. A feladat leszámolni az ellenfelekkel, ezt egy-egy elleni versenyeken tehetjük majd meg. Aki győz, tovább megy, aki veszít, kiesik, a végén pedig csak egy maradhat. A head-to-head futamok győztesei különböző fejlesztéseket és egyre gyorsabb autókat kapnak, így az akció egyre vadabbá válik a meccsek végére.

Az Eliminator mód az ingyenes Series 17 frissítéssel kerül be a játékba, így mindenki számára elérhető lesz. A frissítés december 12-én, magyar idő szerint 19 órakor érkezik.

A Forza Horizon 4 elérhető Xbox One-ra és PC-re is, Xbox Game Pass tagsággal is letölthető mindkét platformra a Microsoft Áruházból. Akinek eddig még kimaradt, az alábbi linken megtalálja.