Battlefield 1 az EA Access Széfben
dreampage 2017. Aug. 10.

Előfizetők mától ingyen letölthetik a Battlefield 1-et Xbox One-ra, miután az EA jelenlegi legnagyobb lövöldözős játéka bekerült az EA Access-be, alig néhány nappal a Titanfall 2 után.

Egyre jobb ár-érték aránnyal bír az EA előfizetős szolgáltatása, miután ma a Battlefield 1 is bekerült a Széfbe (Vault), így a tagsággal rendelkező játékosok ingyen letölthetik, és korlátlanul játszhatják az I. Világháborús FPS-t addig, amíg előfizetésük él. Ez komoly mérföldkő a szolgáltatás számára, hiszen nem sokkal a másik nagyágyú, a Titanfall 2 után került az ingyenes játékok közé, ami remek hír az Xbox One játékosok számára.

Ezzel pedig egy másik mérföldkövet is elért az EA Access, hiszen ezzel már kereken 50 játék tölthető le általa, köztük Xbox One és visszafelé kompatibilis Xbox 360 címek is (utóbbiak közül Magyarországon nem mind érhető el). Az új és régebbi Battlefield játékok mellett a teljes eredeti Mass Effect trilógia, a 17-es jelzésű sportjátékok (FIFA, NHL, Madden), a Mirror’s Edge játékok, a legutóbbi Need for Speed, a Star Wars Battlefront, az Unravel és sok más is ingyenes azoknak, akik havi 990, vagy évi 5,500 forintért előfizetnek az egyre jobbá váló szolgáltatásra.

A játékok teljes listája, és további információ – illetve előfizetési lehetőség – megtalálható a szolgáltatás hivatalos honlapján. A Battlefield 1 egyszerűen letölthető a „Standard Edition” adatlapjáról: ha rendelkezel EA Access tagsággal, akkor szimplán ott lesz az Install lehetőség. A játék (ahogy az összes Széfbeli cím) korlátlanul és szabadon játszható egészen addig, amíg él a tagság.