Bétát kapott az NHL 18
dreampage 2017. Aug. 03.

Jövő hét keddig bárki kipróbálhatja a legújabb jégkorong játékot, miután az EA elérhetővé tette az NHL 18 online bétáját. Betekintést kapunk az új 3v3 játékmódba is. A méretes próbaverzió már tölthető az Áruházból.

Valószínűleg senkit nem ér meglepetésként, hogy idén sem maradunk a szokásos éves sportjátékok nélkül. Nyár végén és ősszel menetrendszerűen tér vissza az összes sorozat, köztük a jéghoki is. Az NHL 18 szeptemberi megjelenése előtt viszont lehetőség van kipróbálni a játék béta verzióját, miután az elérhetővé vált az Xbox Áruházban. A szerverek már élnek.

A béta legnagyobb újdonsága a Threes, egy új, 3v3 játékmód, ami a hagyományos jégkoronggal ellentétben a gyorsabb akcióra, látványos, erős lövésekre és hatalmas gólokra helyezi a hangsúlyt. A végleges játékban ez a mód egyébként teljes egyjátékos kampányt is kap, tehát nem csak dísznek lesz benne. Természetesen kipróbálható a játék hagyományos online multiplayer része is, így az új irányítási fogásokat, például a Creative Attack kezelést is szemügyre veheti mindenki. A béta helyi és online multiplayert támogat, előbbit 4, utóbbit 12 fő számára.

Érdemes iparkodni a béta letöltésével, ha érdekel, mert önmagában több, mint 16 GB méretű. A próbaidőszak augusztus 8-ig, vagyis jövő hét keddig él, a teljes játék szeptember 15-én jelenik meg.