Black Desert – Új kasztok érkeztek
dreampage 2019. Apr. 03.

Nagyot frissült a Pearl Abyss Xbox One-on MMORPG-je, amivel négy új karakterosztály lett választható. Megérkezett a Lahn, Musa, Stiker és Dark Knight kaszt.

Fontos frissítést kapott a koreai Pearl Abyss masszív multiplayer online szerepjátéka Xbox One-on, ami nem sokkal a március 20-i ráncfelvarrást követi. Ezúttal a konkrét tartalmakon van a hangsúly: a látványos Black Desert négy új karakterosztályt kapott, ezzel új karakter indításakor már tíz kasztból választhatunk.

A most bekerült új karakterek a következők:

  • Striker: Kézi harcművész, aki brutálisan erős ütésekkel és rúgásokkal támad. Közelharcban senki nem veheti fel vele a harcot, és további szellemeket tud megidézni, akik minden irányból támadják az ellenséget.
  • Lahn: A Black Desert világának távol-keleti részeiről érkezett harcos, aki közelharcban és távolsági támadásokban is remekel. Nagyon gyors, agilis karakter, aki bármelyik irányból meglepheti az ellenfeleit.
  • Musa: Szamuráj harcos, aki leginkább az egy egy elleni összecsapásokban jeleskedik. Gyors és precíz kombókra képes, amik óriási sebzést képesek bevinni, ha betalálnak. Cserébe viszont kevésbé tud kitérni az ellencsapások elől.
  • Dark Knight: A sötét lovag éles tőrrel és varázslattal harcol, éppen ezért közelről és távolabbról is veszélyes, jól kiegyensúlyozott karakter. Nagy sebzése és „tömegoszlató” képességei miatt PvE-ben és PvP-ben is hatékony lehet.

A fenti, négy új szereplő minden Black Desert játékos számára elérhető Xbox One-on. A mai napon egyébként szerverkarbantartás is van, ami a fejlesztők szerint jobb teljesítményt és néhány hibajavítást is jelent majd. A látványos MMORPG alapváltozata 1,990 forintért kapható, de van belőle Standard, Deluxe és Ultimate csomag is, különböző extrákkal. Akit érdekelnek, az alábbi linken mindet megtalálja.