Black Desert béta egész hétvégén
dreampage 2019. Feb. 14.

Elindult a Pearl Abyss MMORPG-jének utolsó, teljesen nyilvános bétatesztje. Ezen a hétvégén minden Xbox Live Gold előfizető kipróbálhatja, mit tud a Black Desert Xbox One-on. Az aktív játékért később jutalom is jár.

Lassan, nagyon lassan készült el, de végre célegyenesbe érkezett a Black Desert Xbox One verziója. A látványos grafikát és gyors, hack ’n slash műfajra emlékeztető harcokat ígérő koreai MMORPG jövő hónapban jelenik meg a Microsoft konzoljára, most pedig bárki kipróbálhatja a nyílt béta keretében, egész hétvégén.


A Black Desert nyílt béta kezdete és vége, magyar idő szerint:

  • 2019. február 14. (csütörtök) 9:00 – 2019. február 17. (vasárnap) 23:59

Vasárnap éjfélig tehát minden Xbox Live Gold tag letöltheti és próbálgathatja a bétát, amiben bejárhatjuk Balenos és Serendia területét, karakterünket pedig maximum 40-es szintig fejleszthetjük. További információ, hogy aki eléri legalább a 30-as szintet a bétában, az megjelenéskor egy Calpheon Chubby Dog háziállatot kap a profiljára ajándékba.

Az alapjáték mellett különböző, kifejezetten a béta számára létrehozott online eseményekben (GM Events) is részt lehet venni. Ezekről itt található táblázat, így be lehet tervezni, mikor mire készüljön az ember.

A béta maga több, mint 32 GB-ot tesz ki, és rendelkezik Xbox One X támogatással (4K) is. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a végleges játék március 4-én rajtol el Xbox One-on. A béta kliens az alábbi linkről tölthető le, jó hétvégi szórakozást hozzá!