Black Friday 2017
dreampage 2017. Nov. 17.

Megkezdődtek az idei ünnepi akciók Xbox Live-on. Gold tagok már ma, a többiek hétfőtől élhetnek az akciókkal. Teljes lista a folytatásban.

Idén sem maradunk Fekete Péntek nélkül – hamarosan megkezdődik az ünnepi bevásárlási időszak, az akciók hétfőtől élnek mindenki számára, az Xbox Live Gold előfizetők viszont már ezen a hétvégén is bezsákolhatják a leárazott játékokat. Xbox One és Xbox 360 címek mellett különböző előfizetésekre is olcsóbban lehet feliratkozni:

1 hónap Xbox Live Gold – 200 Ft *

1 hónap Xbox Game Pass – 200 Ft *

(*FONTOS: Az előfizetések az akciós hónap lejártakor automatikusan megújulnak a rendes havidíjjal. Ha ezt nem szeretnéd, akkor még az első hónap során le kell mondani.)

Az akciós játékok listája pedig alább található. A Gold előfizetők nagyobb kedvezményeket kapnak, ez látható a jobb oldali oszlopban (a nagyobb százalék vonatkozik rájuk).

A Fekete Pénteki akciókat a Gold előfizetők már most, a Golddal nem rendelkezők november 20-tól érhetik el. A komplett akció november 27-ig tart. Mindenkinek jó böngészést, vásárlást és nagyon jó játékot az ünnepekre és az év hátralévő részére!

Az akciós játékok listája az Xbox.com-on is megtekinthető.