Black Friday 2018
dreampage 2018. Nov. 18.

Megkezdődtek a fekete pénteki akciók Xbox Live-on. Vasárnapig a Gold előfizetők exkluzív hozzáférést kapnak az ajánlatokhoz, november 19-től viszont mindenkinek szabad a vásár.

Újra itt vagyunk, eljött a november, és kezdődik a karácsonyi bevásárlási szezon, amit világszerte a Fekete Péntek (Black Friday) jelez. Ebből az alkalomból szinte mindenhol megindulnak az év végi akciók, és nem kivétel ez alól az Xbox Live sem, ahol ilyenkor foghatók ki a legjobb ajánlatok. Az idei kínálat ismét több száz Xbox One és Xbox 360 játékot és kiegészítőt tartalmaz. Az idei, frissebb címekből is sok bekerült, és nem ritka az igen komoly, akár 50-70%-os kedvezmény. Érdemes tehát átböngészni a 2018-as Black Friday akciós listát, ami alább látható.

Az akció menete a következő: november 15-19-ig az Xbox Live Gold előfizetők „korai hozzáférést” kapnak ezekhez az ajánlatokhoz. A Black Friday hivatalosan hétfőn, november 19-én indul, ekkortól már Gold nélkül is igénybe vehető mind. Az akció november 26-ig tart. A Goldosok egyúttal nagyobb kedvezményeket is kapnak, ezt jelzi a Kedvezmény oszlopban szereplő nagyobb szám.

(Megjegyzés: A táblázatban csillaggal (*) jelölt tételek régiónként, így Magyarországon is eltérőek lehetnek, vagy nem biztos, hogy elérhetők.)

Xbox Live Black Friday 2018 Akciós Lista

A játékok és kiegészítők mellett nem szabad elfelejteni, hogy az Xbox Game Pass is akciós – az első hónap most mindössze 200 forintba kerül az új előfizetők számára, illetve azoknak, akiknek legalább 2018. május 15. óta nincs Game Pass tagsága. További részletek ide kattintva.

Ugyanez érvényes az Xbox Live Gold tagságra is. Az első hónap most 200 forintba kerül azoknak, akik jelenleg nem előfizetők. Feliratkozás ezen az oldalon.

(Megjegyzés: Mindkét ajánlat csak bankkártyával vehető igénybe, és az első hónap után automatikusan megújul a rendes havidíjjal. Aki ezt nem szeretné, az a https://account.microsoft.com/services oldalon mondhatja le az érvényben lévő előfizetéseket.)

Mindenkinek jó böngészést, jó vásárlást, na és természetesen jó játékot az ünnepi szezonra!