Black Friday 2019
dreampage 2019. Nov. 29.

Idén sem maradunk Black Friday nélkül – nagyszabású Xbox Live akciókkal fordulunk rá az ünnepi időszakra. Az ajánlatok a Gold előfizetők számára már élnek, a többiek néhány nap múlva csatlakozhatnak. 2019-es Fekete Péntek, lista a folytatásban.

Hagyományosan a Fekete Péntekkel (Black Friday) kezdődik az ünnepi bevásárlási szezon, ilyenkor szinte mindenki igyekszik leárazásokkal és jobbnál jobb ajánlatokkal csábítani a vevőket, és ebben az időszakban lehet kifogni a legjobb ajándékokat is. Természetesen mi, Xbox játékosok sem maradunk ki ebből, hiszen megkezdődött a Microsoft akciója, amelyben több száz digitális Xbox One és Xbox 360 játék kapható a szokottnál jóval olcsóbban. A „korai hozzáférés” ma kezdődik az Xbox Live Gold, illetve az Xbox Game Pass Ultimate tagok számára, akik akár 10%-kal több kedvezményt is kapnak az ajánlatokból. Aki nem rendelkezik tagsággal, az november 24-től (vasárnaptól) csatlakozhat be.

Aki a hivatalos honlap helyett jobban szereti a listát, az Major Nelson oldalán ilyen formában is böngészhet az akciós játékok között. A Black Friday akció 2019. december 2-ig tart mindenki számára.

Mindenkinek jó böngészést, vásárlást, és jó játékot a 2019-es ünnepi szezonra!