Bugatti Chiron a Forza Motorsport 7-ben
dreampage 2018. Feb. 16.

Megérkezett a februári autócsomag a Forza Motorsport 7-hez, amiben benne van a játékosok által egyik leginkább várt autó – a Bugatti ezerötszáz lóerős szörnyével most már Xbox One-on is körözhetünk. Több más újdonság mellett.

Megkapta a beígért februári frissítést a Forza Motorsport 7. A csaknem kétgigás letöltésbe bekerült néhány e-sport funkció (egy javított néző mód, és a rajtrács manuális feltöltésének lehetősége), számos kisebb-nagyobb hibajavítás az Xbox One és a PC verzióhoz is, illetve ezzel együtt megérkezett a legújabb kiegészítő, a Dell Forza Motorsport 7 Car Pack, ami a szokásoknak megfelelően hét új autót tartalmaz, és a Car Pass tulajdonosok automatikusan megkapják. A többiek külön is megvehetik a csomagot (link a cikk alján), ami ezúttal különleges, mert a közösség által talán leginkább igényelt autót, a 2018-as Bugatti Chiront is tartalmazza.

A Dell Forza Motorsport 7 Car Pack autói:

  • 2018 Bugatti Chiron
  • 2018 Kia Stinger
  • 2018 Dodge Durango SRT
  • 2017 Aston Martin Racing V12 Vantage GT3 #7
  • 2017 Ram 2500 Power Wagon
  • 2016 Audi #17 Rotek Racing TT RS
  • 1968 Holden HK Monaro GTS 327

Végre egy csomag, ami elsősorban a modern autókra fókuszál, ezen belül is jó néhány izgalmas darabot vonultat fel. A Rotek Racing Audi TT-je például a Pikes Peaken bizonyított, míg a 2017-es Aston Martin szinte mindent megnyert a tavalyi FIA WEC bajnokságban, a GTE-AM kategóriában. Az új Kia pedig szimplán gyönyörű – nem csoda, hiszen az Audi és a Volkswagen korábbi tervezője, Peter Schreyer vetette papírra a vonalait.

A Dell csomag már kapható, a szokásos 2,425 forintos áron – de a Car Pass tulajdonosok ne vegyék meg, ők automatikusan megkapják a frissítéssel együtt.