Call of Duty: Hősök testvérisége
dreampage 2017. Sep. 25.

Nem kell már sokat várni a következő Call of Duty játékra, ami hosszú idő után visszaviszi a sorozatot a II. Világháború időszakába. Az új epizódról most hatperces werkfilmet kaptunk, amit a hangulata miatt is érdemes megnézni.

Több évnyi modern, egyesek szerint túlságosan is futurisztikus hadviselés után a Call of Duty sorozat visszatér saját gyökereihez, vagyis a II. Világháborúhoz. A Call of Duty: WWII az emberiségnek ezt a sötét időszakát eleveníti fel, a fejlesztők reményei szerint erős, de a témával és az áldozatokkal szemben alázatos formában. Hogy korhű legyen, a Sledgehammer Games dolgát történészek segítették, bejártak valódi helyszíneket, hogy a cselekmény minél jobban visszaadja a tényleges eseményeket.

A játék kampányában visszaköszön Normandia, Párizs, az Ardennek és más európai helyszínek is, a WWII erre az időszakra és régióra koncentrál. A történet sem egyetlen emberről, sokkal inkább magáról a háborúról és a mögötte húzódó hősiességről szól majd.

A másfél hónap múlva érkező játékból most egy hatperces „így készült” filmet nézhetünk meg, benne átvezető jelenetekkel és eredeti felvételekkel, a fejlesztők kommentárja mellett.

A Call of Duty: WWII november 3-án jelenik meg Xbox One-ra, Xbox One X támogatása is lesz, és kétféle csomagban rendelhető elő az Áruházból. A Deluxe változat a szezonbérletet és más digitális extrákat is tartalmaz.