Call of Duty: WWII privát béta
dreampage 2017. Aug. 31.

A legújabb Call of Duty játék előrendelői lesznek azok, akik elsőként kipróbálhatják a II. Világháborús játék multiplayerét. Szeptember 1-jén indul a zárt béta Xbox One-on.

Éles váltást mutat be idén a Call of Duty sorozat, miután az éveken át tartó modern, illetve sci-fibe hajló hadviselés után az Activision szériája visszakanyarodik a II. Világháború poklába. A kör tehát bezárul, a legújabb epizód oda érkezik, ahol az egész annak idején elkezdődött. Ez persze nem baj, sőt: a játékosok már régóta igénylik a történelmi korszakot feldolgozó, új játékokat. Idén ősszel, pontosabban novemberben érkezik a Call of Duty: WWII, amit viszont már szeptember legelején kipróbálhatnak azok, akik előrendelik a játék valamelyik kiadását.

A privát béta teszt kizárólag az előrendelők számára nyitott, és négy napon keresztül, szeptember első napjaiban tart Xbox One-on. Ez az időszak a játék rendszereinek és online infrastruktúrájának tesztelésére szolgál, így a fejlesztők minden résztvevő visszajelzésére számítanak.


A privát béta időtartama, magyar idő szerint:

2017. szeptember 1. (péntek) 19:00 – 2017. szeptember 4. (hétfő) 19:00


Ami a privát bétában kipróbálható:

  • War Mode: Egy teljesen új, történetvezérelt multiplayer mód, amelyben csapatként együttműködve kell legyőzni az ellenséget. A szövetségesek és a tengelyhatalmak csapatai a II. Világháború leghíresebb csatáit vívják itt meg egyfajta támadó-védekező felállásban.
  • Játékmódok: Team Deathmatch, Domination, Hardpoint
  • Divíziók: A játék mind az öt kasztja kipróbálható lesz a bétában

A Standard és Deluxe kiadások előrendelői persze nemcsak béta hozzáférést, hanem más ajándékokat is kapnak, például CP-t az Infinite Warfare-hez, fegyver skineket és más digitális extrákat. A béta jó alkalom lesz arra, hogy nagyon hosszú idő után végre újra II. Világháborús Call of Duty-t próbálhassunk ki. A végleges játék november 3-tól lesz elérhető Xbox One-ra.