Countdown 2018 Xbox Live Akciók
dreampage 2017. Dec. 24.

Itt az év vége, megkezdődött az utolsó roham: óriási akció Xbox Live-on, több száz játék kapható leárazva Xbox One-ra és Xbox 360-ra is. Teljes lista a kattintás után.

Már csak néhány nap, és 2018-at írunk. Xbox Live-on hagyományosan durván leárazott játékokkal búcsúztatjuk az óévet, nincs ez másképp most sem. A mai nappal elindult a Countdown 2018 akció. Visszaszámolunk a következő esztendőig, addig pedig nagyjából 650 olcsóbb digitális játék közül válogathatunk. Gold előfizetők akár 10%-kal nagyobb kedvezményekkel élhetnek.

Az akció keretében napi ajánlatok is szerepelnek, minden nap más-más Xbox One játék kerül a kalapba. Ezeket az akció hivatalos honlapján lehet megnézni, ezen a linken:

https://www.xbox.com/hu-HU/promotions/sales/countdown

A kedvezmény oszlopban két érték látható, a nagyobb értelemszerűen a Gold előfizetőkre vonatkozik, de az akciókat mindenki elérheti. December 22-től 31-ig tart a promóció, vagyis egészen Szilveszterig lehet válogatni az ajánlatok között. Mindenkinek kellemes ünnepeket, jó böngészést, vásárlást, na és persze jó játékokat kívánok!