Countdown 2019 Akciók
dreampage 2018. Dec. 25.

Közeledik az év vége, úgyhogy megérkezett a szokásos Visszaszámlálás akció Xbox Live-ra. Több, mint 800 leárazott cím, a Gold tagok számára 10%-kal nagyobb kedvezmények.

Néhány nap, és vége az évnek, de 2018-tól sem búcsúzhatunk Xbox Live akciók nélkül. A hagyományos Visszaszámlálás (Countdown) visszatért, ezúttal több, mint 800 leárazott Xbox One és Xbox 360 játékkal, köztük egészen friss megjelenésekkel is. Sok olyan cím is van, amik még sosem kaptak akkora kedvezményt, mint most.

Az akciókat mindenki igénybe veheti, de a Gold előfizetők átlagosan 10%-kal jobb ajánlatot kapnak mindenre, ezt mutatja a Kedvezmény oszlopban lévő két szám. Az év legnagyobb és utolsó leárazási hulláma magyar idő szerint 2019. január 4. délelőttig tart.

Aki még nem Gold- vagy Game Pass tag, azt ezek az ajánlatok is várják:

(* Mindkét előfizetés bankkártyával fizetendő, és automatikusan megújul, az első hónap után a rendes havidíjjal. Ha ezt nem szeretnéd, akkor még az akciós hónap során le kell mondanod a tagságot. Ezt a https://account.microsoft.com/services oldalon teheted meg.)

Countdown 2019 – Akciós lista

Ha valaki a hivatalos honlapon, színes dobozképek között jobban szeret válogatni, az kattintson a fenti képre, és megtalálja az Xbox.com vonatkozó oldalát. Itt rögtön láthatóak az aktuális magyar árak is (a kedvezmények mértéke a központi listától esetenként eltérő lehet). Mindenkinek jó válogatást, és nagyon-nagyon jó játékokat kívánok az ünnepekre!