Crash Bandicoot 4: It’s About Time bejelentés
dreampage 2020. Jun. 22.

Már éppen ideje volt, hogy bejelentsék a Crash Bandicoot 4 létezését és érkezését – a népszerű platformer hős negyedik számozott kalandja idén ősszel jön Xbox One-ra. Az időutazós kalandjáték már elő is rendelhető az Áruházból.

Az Activision a mai napon jelentette be, hogy készül a népszerű Crash Bandicoot sorozat legújabb, negyedik része, a Toys For Bob fejlesztésében. A csapatnak van már tapasztalata, hiszen több Skylanders játék, és a felújított Spyro trilógia is az ő stúdiójukban készült.

A Crash Bandicoot 4: It’s About Time története szerint Neo Cortex és N. Tropy visszatérnek, és most már nemcsak az univerzumot, hanem az egész multiverzumot fenyegetik meglehetősen gonosz tervükkel. Crash és Coco felveszik hát a kvantum maszkjaikat, és időutazós kalandra indulnak a múltba és a jövőbe, hogy megállítsák őket. A negyedik Crash játék részben a klasszikus trilógia játékmenetére épül, de igyekszik azt új megoldásokkal kibővíteni. Lesznek például új játszható karakterek, új képességek, alternatív dimenziók és az eddigieknél is extrémebb főellenségek. Vagyis minden, ami egy valamirevaló folytatástól elvárható. Az elsőként kiadott trailer és képek alapján mindehhez igen látványos grafika is társul majd.

Pontos dátumunk is van, a Crash Bandicoot 4 2020. október 2-án jelenik meg Xbox One-ra. A játék már előrendelhető, a digitális előrendelések mellé jár a Totally Tubular Skin Pack, amellyel a két főhős, Crash és Coco is kap egy-egy új öltözéket.

Aki szeretné előrendelni az új platformert, az alábbi linken teheti meg.