Crash Bandicoot N. Sane Trilogy bejelentés
dreampage 2018. Mar. 09.

Xbox One-ra költözik az utóbbi évek legsikeresebb remaster trilógiája. Az Activision bejelentette, hogy multiplatform címmé válik a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, idén nyáron hozzánk is bepörög.

Több hónapnyi ideiglenes exkluzivitást követően Xbox One-ra is megérkezik a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy – jelentette be nemrég a remaster trilógiát kiadó Activision. A három játék gyönyörű felújításon esett át, a 90-es évek modern formába öntött klasszikus platformerei viszont megőrizték az eredeti kihívást és játékmenetet, úgyhogy a Naughty Dog remekműveit eredeti hangulattal élhetjük át újra. A kiadó megjelenési dátumot is közölt: július 10-én érkezik az Xbox One változat.

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-ban az első három játék szerepel:

  • Crash Bandicoot (1996)
  • Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back (1997)
  • Crash Bandicoot: Warped (1998)

A játékok már a maguk idejükben is hatalmas népszerűségnek örvendtek, köszönhetően a gyönyörű 3D-s látványnak, és a különleges, képernyőbe előre haladó akciónak, ami akkoriban különlegességnek számított. Az első rész platformer játékmenetét a folytatások jetpack, súlytalanság és időutazásos mechanikákkal is kiegészítették. Az N. Sane Trilogy-ban mindezt teljesen felújított grafikával, nagy felbontásban élvezhetjük.

FRISS: A trilógia Xbox One kiadásáról megérkeztek a részletek is. 11,990 forintba kerül, lesz Xbox One X támogatás is. 4K felbontás, HDR is az extrák között szerepel. Előrendelni az alábbi linken lehet. Bekarikázhatjuk tehát a naptárban: Crash július 10-én érkezik a Microsoft konzoljára.