Cutter kapitány autót vesz
dreampage 2017. Feb. 10.

Vicces videókkal népszerűsíti a Microsoft a Halo Wars 2-t. Az élőszereplős reklámokban a stratégiai játék két főszereplője, Atriox és Cutter kapitány csap össze – csak épp egy kicsit másképp.

A videókhoz angol nyelvtudás ajánlott, enélkül csak arra csodálkozhatunk rá, milyen jó színészt találtak Cutter kapitány megformálására, és mennyire jól néz ki Atriox a napsütésben. Jobb a hatás, ha értjük is, miről szól a két videó:

Az elsőben Cutter kapitány autót kíván venni. Atriox a kereskedő, ő pedig lealkudja az árát a felére. Hogyan? Ravaszsággal és stratégiával.

A második kisfilmben Cutter és Atriox egy repülőgépen ülnek, és ahogy az a turista osztályon lenni szokott, nem tudnak megegyezni, kié legyen a karfa. A stratégia itt is fontos szerepet játszik, bár úgy tűnik, a Brute vezér most előre gondolkodott…

A humor mellett természetesen mindkét videó lényege, hogy a kényes helyzeteket jó stratégiai döntésekkel tudjuk megoldani. A Halo Wars 2-ben sok ilyen lesz, és nem számíthatunk ennyire vidám pillanatokra. A játék február 21-én jelenik meg, de az Ultimate Edition előrendelői már 17-én, vagyis jövő hét pénteken elkezdhetnek játszani vele.