Cyberpunk 2077: Az Xbox verziók
dreampage 2020. Nov. 18.

Meglepetés műsort szervezett tegnap este a CD Projekt RED, amelyben első ízben mutatták meg a Cyberpunk 2077 konzolos változatait. Valódi gameplay-t kaptunk az Xbox One X és az Xbox Series X verziókból, nagyjából tíz percen át.

Bár néha nem úgy tűnik, egyre közelebb kerülünk a Cyberpunk 2077 megjelenéséhez. Az idei év talán legjobban várt játéka az előző és a – most már így kell mondani – jelenlegi generációs Xboxokra is elérhető lesz, vagyis Xbox One és Series X|S konzolokon is játszhatunk majd vele. Most azt is megnézhetjük, nagyjából hogy fog kinézni és futni a játék a két generáció erősebbik tagjain.

A fejlesztők egy tíz perces élő adás keretében leplezték le a Cyberpunk Xboxos portjait, a videó bal felső sarkában látható, hogy épp melyiket látjuk. Fontos megjegyezni, hogy bár a játék Series X|S-en jobban fut, a valódi következő generációs frissítést (amiben egyelőre nem tudjuk, mi lesz) csak valamikor jövőre kapja meg a játék. Jelenleg annyi biztos, hogy az új gépeken stabilabb felbontást és teljesítményt kapunk, bár az alább bemutatott küldetés Xbox One X-en is jól néz ki.

A Cyberpunk 2077 – jelen állás szerint – december 10-én jelenik meg Xbox One és Series X|S konzolokra. Támogatja az Intelligens Játékletöltést (Smart Delivery), úgyhogy elég egyszer megvenni, és minden Xbox konzolon játszhatunk vele, a mentés is kompatibilis lesz természetesen. Az Áruházból már előrendelhető, akit érdekel, az alábbi linken megtalálja.