DOOM Eternal előrendelés ajándékokkal
dreampage 2019. Jun. 19.

Az E3-on bemutatták, a Microsoft Store-ban előrendelhető lett, és ajándék is jár az id Software új lövöldözős játékához. Ősszel érkezik a DOOM Eternal, amely kétféle változatban kapható Xbox One-ra.

A Microsoft Áruházban nagyon sok, az E3-on bemutatott játék előrendelhetővé vált, úgyhogy lehet böngészni a kínálatot, és tervezgetni az őszi (vagy extrémebb esetben a jövő évi) kiadásokat. Az idei év egyik legnagyobb durranása az id Software játéka, a DOOM Eternal lehet, amely az ünnepi szezon kellős közepén fog berobbanni a konzolok merevlemezére.

Ezt a játékot aligha kell bemutatni bárkinek is, hiszen DOOM. Röviden arról szól, hogy szét kell lőni mindent, ami mozog. Kicsit bővebben, a DOOM Slayer visszatér a Földre, amit elárasztottak a démonok, ezért szülőbolygónkon is elindul, hogy szétlőjön mindent, ami mozog. Vannak persze új fegyverek, képességek, egy új „extra life” mechanika, ami kicsit könnyebbé teszi a játékot, a pályák pedig nagyobbak, nyitottabbak és látványosabbak. De az alapok nem változtak: démonok, bazi nagy fegyverek és pusztítás minden mennyiségben.

A DOOM Eternal kétféle változatban rendelhető elő. A Deluxe Edition az alapjáték mellett az első év bérletét is tartalmazza, ami két extra kampányt, démoni Slayer skint és klasszikus fegyverhang-csomagot jelent a retró rajongók számára. Ennél fontosabb információ, hogy minden előrendelő digitális ajándékot is kap a Rip and Tear csomag formájában. Ebben van egy DOOM Revenant multiplayer skin, a Cultist Base pálya remix változata, és egy retró DOOM shotgun skin.

A DOOM Eternal 2019. november 22-én jelenik meg Xbox One-ra. Lesz X és HDR támogatás is. Akit érdekel a játék, az alábbi linken megtalálja mindkét változatot.