DOOM ingyenes hétvége
dreampage 2017. Jul. 20.

Nemcsak a Bungie új lövöldözős játéka, hanem az id Software tavalyi mesterműve is ingyen kipróbálható a hétvégén. A bombasztikus DOOM ráadásul frissítést is kapott, és most nagyon jó áron vehető meg. Irány a pokol!

Újra ingyenes hétvége Xbox Live-on, ezúttal ráadásul 2016 egyik legjobb játéka próbálható ki ingyen, mindenki – tehát nem csak Goldosok – számára. A DOOM a tavalyi év (sőt, a generáció) egyik legjobb játéka, igazi klasszikus démonvadász FPS, ami látványával és játékmenetével is egyértelműen az élvonalba tartozik. (Ugyancsak jó hír, hogy Xbox One X-en 4K támogatást is kap, vagyis az új konzolon még a mostaninál is szebb lesz.) Akinek eddig kimaradt, az most bepótolhatja: egész hétvégén ingyen játszható a játék, bizonyos megkötésekkel.

A DOOM ingyenes hétvége során a teljes játék letölthető, és a következő módon játszható:

  • A kampány első 2 pályája, és ugyanez a két pálya Arcade módban,
  • A teljes multiplayer mód korlátlanul,
  • A SnapMap pályaszerkesztő szintén korlátlanul.

Vagyis az egyjátékos kampány ugyan nem játszható végig, de remek ízelítőt kaphatunk belőle, a multiplayernél viszont semmilyen megkötés nincs. Ez már csak azért is szerencsés, mert a DOOM éppen most kapta meg a legújabb, 6.66-os frissítését, aminek keretében az összes, korábban fizetős multiplayer DLC ingyenessé vált, és jelentősen átdolgozták az előrehaladás rendszerét is. Mindenki megkapja az összes tartalmat (pályák, fegyverek, játékmódok), úgyhogy ez egy pokolian jó ajánlat.

A DOOM ingyenes hétvége időtartama, magyar idő szerint:

2017. július 20. (csütörtök) 18:00 óra – 2017. július 25. (kedd) 6:00 óra

Akinek az ingyenes időszak alatt megtetszik a játék, és véglegesen is megvenné, az most jóval olcsóbban megússza, mert a DOOM akciós, mindössze 4,495 forintért megvehető Xbox One-ra. Természetesen a játékmentés és minden megnyitott achievement átmegy a végleges változatba is. A hétvégén úgyis pokoli hőség lesz, ideális játékot kapunk hozzá! Jó pusztítást mindenkinek!