Dark Souls III: The Ringed City
dreampage 2017. Mar. 28.

A mai nappal elérhetővé vált a Dark Souls III utolsó kiegészítője. Brutális kaland a világ végére, ahol egy új történet, és egy utolsó küldetés várja a bátor lovagokat.

Sokak számára véget ér egy hosszú és emlékezetes utazás. A Dark Souls harmadik része megkapta utolsó kiegészítőjét. A The Ringed City című DLC egy vadonatúj területet tartalmaz, új ellenfelekkel, főellenségekkel (természetesen), de új páncélok, varázslatok és tárgyak is szerezhetők. Hidetaka Miyazaki sötét világának ez az utolsó fejezete, és jelenleg nem tudni, visszatér-e valaha a népszerű sorozat (és ha igen, mikor). Úgyhogy a rajongók számára itt a lehetőség még egyszer elmerülni a Sötét Lelkek között. Ez nagyjából 7-10 óra új kalandot ígér.

Akik rendelkeznek Szezonbérlettel, azok automatikusan megkapják a hozzáférést az új tartalomhoz, a többiek pedig külön is megvehetik – a DLC 2,990 forintba kerül. A játék rajongóinak mindenképp ajánlott beszerezni így vagy úgy, mert a történet mellett sok titkot, mellékutat, rejtett leírásokat és egyebeket tartalmaz, a négy főellenség (ebből három kötelező, egy opcionális) pedig a kalandorok minden tudását próbára teszi. Így hát jó játékot, és legfőképp kitartást lehet hozzá kívánni.