Dead Rising 4 előrendelés és szezonbérlet
dreampage 2016. Oct. 20.

Rohamléptekkel közeledik a Dead Rising 4 megjelenése. A teljesen őrült zombivadász sorozat legújabb epizódja előrendelhető státuszba lépett, és megismerhetjük a mellé kapható Szezonbérlet tartalmi részleteit is.

Frank West hamarosan visszatér Willamette városába, hogy a legendás bevásárlóközpontban és környékén ismét rendet vágjon az élőhalottak között. A Dead Rising 4 év végi megjelenéséig van még idő, de az Áruházban már előrendelhető a játék, méghozzá alap és Deluxe változatban is. Utóbbihoz a Szezonbérlet is jár, és aki kíváncsi rá, ez pontosan mit takar, annak szerencséje van, a Microsoft és a Capcom ugyani lerántotta a leplet a későbbi extrákról.

A Dead Rising 4 Szezonbérlet (Season Pass) tartalma:

  • Stocking Stuffer ünnepi csomag: Frank West is összeírta a saját karácsonyi listáját. Ünnepi témájú fegyverek, zombik, járművek, öltözékek és sok más. Irtottál már élőhalottakat télapó ruhában, rénszarvas maszkot viselve, száncsengő csengésére? Majd most fogsz.
  • Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf: Különálló mód, amelyben – ahogy a neve is mutatja – golfozni lehet, de nem akárhogy. A kisváros szolgáltatja a 18 lyukú golfpálya helyszínét, a zombik jelentik a nehezítést, és bármelyik fegyver használható ütőként. A túlméretezett labdát minél kevesebb ütésből kell a célba küldeni, vigyázva, hogy a zombik ezt ne akadályozzák meg.
  • Frank Rising: Ebben a DLC-ben maga a főhős fertőződik meg, és versenyt kell futnia az idővel, nehogy örökre zombivá változzon. A gyógymód keresése közben rádöbbenünk, hogy minden más, mint megszoktuk: a zombik okosabbak, a túlélőkben nem lehet bízni, a katonák pedig összeesküvés résztvevői, hogy az egész várost elpusztítsák.

Azok számára, akik nem akarnak a fentiek miatt beleugrani a drágábbik kiadásba, a Szezonbérlet külön is kapható lesz. Arról viszont egyelőre nincs információ, hogy az egyes DLC-k milyen ütemben jelennek majd meg (az ünnepi csomag nyilván még idén).

Akit érdekel a Dead Rising 4, az már előrendelheti a digitális változatot az Áruházból (link alul, ahogy mindig). Maga a játék december 6-án jelenik meg Xbox One-ra és Windows 10-re. Az előrendelés csak az előbbi verzióra vonatkozik.