Deals Unlocked – Nyári Xbox akciók
dreampage 2021. Jun. 11.

A legforróbb évszak – és az E3 – beköszöntével a Microsoft újra elhozta nekünk a Deals Unlocked promóciót, amelynek keretében több, mint 500 Xbox játék kapható csökkentett áron. A nagy címek mellett az Xbox Game Pass Ultimate tagság is akciós.

Azt már megszokhattuk, hogy a nyár a hagyományos „uborkaszezon” helyett az utóbbi években a többi időszakhoz hasonlóan pezseg. A játékmegjelenésekben alig van szünet, idén nyáron is több komoly cím jelenik meg Xboxra, a virtuálisan megrendezett Electronic Entertainment Expo (E3) pedig még több alkalmat nyújt a videójátékok ünneplésére. Ezt az ünneplést szolgálja a Deals Unlocked nevű akció is, amelynek keretében több, mint ötszáz digitális Xbox játék kapható, esetenként jelentős kedvezménnyel. Olyan címekről van szó, mint például a Gears 5, Doom Eternal, Dirt 5, Destiny 2: Beyond Light, Assassin’s Creed Valhalla Gold Edition, és sok minden más, ezek mellett pedig kisebb címek, rajongói kedvencek, örök klasszikusok (helló Crash és Spyro!), és minden, ami számít.

3 hónap Game Pass Ultimate 300 forintért

Újra él az Xbox Game Pass Ultimate akció, amelynek keretében az első három hónap tagság mindössze 300 forintért igényelhető. Ez egészen hihetetlen ár-érték arány, hiszen az Ultimate tagságban benne van a konzolos és a PC-s Game Pass, az EA Play, az Xbox Live Gold, és a felhőalapú játék mobil eszközökön. Ez több száz játékot jelent minden platformon, amiket korlátlanul lehet játszani bárhol, bármikor.

(A tagság automatikus számlázása a három hónap lejárta után kezdődik, a rendes havidíjjal számolva. Aki ezt nem szeretné, az a konzol menüjében, vagy a https://account.microsoft.com/services oldalon bármikor lemondhatja az előfizetést, a promóciós időszak lejárta előtt is.)

Akit érdekelnek a különleges nyári akciók, az az alábbi képre kattintva a hivatalos weboldalra jut.

Mindenkinek jó böngészést, jó vásárlást, és jó játékot kívánok!