Deals Unlocked – Xbox akciók június 15-ig
dreampage 2020. Jun. 05.

Nemcsak a június kezdődött el, hanem vele együtt egy új, nagyszabású Xbox akció is. Több száz digitális játék, olcsóbb gépcsomagok és Xbox Game Pass Ultimate tagságok is vehetők ezekben a napokban, egészen június 15-ig.

Deals Unlocked címmel új akció indult mind Xbox Live-on, mind pedig a boltokban. Június 5-től 15-ig rengeteg digitális játék kapható olcsóbban, de emellett Xbox One gépcsomagokat is nagyon jó áron lehet beszerezni. Az Xbox One X akár már 99,990 forintért elvihető, sőt ebben az akcióban a ma megjelenő Cyberpunk 2077 Limited Edition gépcsomag is részt vesz, hasonló áron. Aki szeretné beszerezni ezt a különleges konzolt, és vele együtt természetesen a játékot, az ne habozzon.

Xbox Game Pass Ultimate-re is kedvezményesen lehet feliratkozni, mindössze 300 forintért. Akit érdekel a szolgáltatás, itt szerezheti be.

Ami a digitális játékokat illeti, az akcióban több száz cím szerepel, a legkisebbtől a legnagyobb címekig, köztük olyan friss megjelenésekkel, mint a legújabb Call of Duty játékok, a Resident Evil 3, az Ori and the Will of the Wisps és még sokan mások. Akár 60%-ot, vagy még annál is többet lehet spórolni némelyik alkotás árából, úgyhogy érdemes végigböngészni a listát.

A Deals Unlocked (magyar nevén egyszerűen csak Új Xbox Akció) hivatalos honlapja a fenti képre kattintva érhető el. Az akciós gépcsomagokat pedig a boltok polcain lehet keresni.