Destiny 2: X támogatás és az első kiegészítő
dreampage 2017. Dec. 05.

Nagy nap ez a mai naprendszerünk őrzői számára. A Destiny 2 ma megkapja a rég várt Xbox One X támogatást, amivel 4K-ban folytatható a kaland, és megérkezik az első nagy kiegészítő, a Curse of Osiris.

Úgy látszik, a télapó idén 4K-ban érkezik. Több játékhoz is mától érhető el az Xbox One X támogatás (For Honor, STEEP), ezzel együtt pedig sok címhez érkeznek kiegészítők és extra tartalmak. Nem marad ki a szórásból a Destiny 2 sem – a Bungie lövöldözős játékához mától érhető el az X patch, illetve az első nagyszabású kiegészítő, a Curse of Osiris.

Ebben az új tartalomban a Guardianek folytathatják kalandozásaikat, méghozzá egy vadonatúj helyszínen. A Merkúr életre kel, és három eltérő világgal kecsegtet, ahol szembeszállhatunk a Vex erőkkel, és megismerhetjük a „valaha élt legnagyobb Warlock” történetét. A bolygó felszínén napégette forróság, alatt pedig egy mesterségesen létrehozott erdei környezet vár. De természetesen nem csak ennyiből áll Osiris Átka.

  • Új fegyverek, páncélok és más felszerelések
  • The Forge: módosított Vex technológiával továbbfejleszthetők a fegyverek
  • Új Crucible pályák és jutalmak
  • Új Strike-ok, és egy új Raid

A Destiny 2 mostantól „Xbox One X Enhanced” játék, ami 4K felbontást és HDR támogatást jelent a legerősebb Xbox tulajdonosai számára.

A Curse of Osiris a ma esti óráktól érhető el, a Szezonbérlet tulajdonosoknak automatikusan, de külön is megvehető lesz.