Diablo III ingyenes hétvége
dreampage 2017. Jul. 28.

Ezen a hétvégén sem maradunk ingyenes játék nélkül, ahogy az már lassan megszokottá válik. Az Xbox Live Gold előfizetők a Diablo III: Reaper of Souls-t tölthetik le és játszhatják kedvükre, egészen kedd reggelig.

Kell-e még bemutatni bárkinek a Diablo III-at? A felülnézetes akció-RPG-k királya hosszú évek óta felülmúlhatatlannak számít konzolon is. De vannak még, akik nem próbálták ki a Blizzard mesterművét. Ők örülhetnek: ezen a hétvégén a játék minden Xbox Live Gold előfizető számára ingyen letölthető, és korlátlanul játszható.

A Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Edition tartalmazza az alapjátékot és a Reaper of Souls kiegészítőt is, vagyis mind az öt fejezet végigjátszható, most akár ingyen. Az sem mellékes, hogy épp most indult el a játék új szezonja, vagyis az a mód, ahol minden alkalommal új karaktert hozhatunk létre, és mindenki azonos körülmények között, Paragon pontok nélkül játszhat. Az ingyenes hétvége a szokásos módon zajlik: minden achievement és játékmentés megmarad, így ha később megveszed a játékot, onnan folytathatod, ahol most abbahagytad.

Az ingyenes hétvége időtartama, magyar idő szerint:

2017. július 27. (csütörtök) 9:01 – 2017. augusztus 1. (kedd) 8:59

Jó hír, hogy aki megvenné a játék fullos kiadását, az Eternal Collection-t, amiben már a legújabb DLC karakter is benne van, az olcsóbban teheti meg: a komplett csomag 35% kedvezménnyel kapható. Az ingyenes változatot a hétvégén az alábbi linkről, vagy Xbox One konzolon keresztül a Store menüben, a Reaper of Souls adatlapjáról lehet letölteni.