Disintegration ingyenes hétvége
dreampage 2020. Jul. 29.

A V1 Interactive új multiplayer akciójátéka ezen a hétvégén ingyenesen letölthető és kipróbálható minden Xbox Live Gold és Xbox Game Pass Ultimate előfizető számára. Belső nézetű lövöldözés és valós idejű stratégia keveredik a harcmezőn.

Idén június közepén jelent meg a V1 Interactive (egy nagyjából harmincfős csapat, élükön a Halo egyik társalkotója, Jason Lehto) és a Private Division vadonatúj PvP akciójátéka, a Disintegration. A sci-fi lövöldözős produkció újítása, hogy nem pusztán lőni kell benne – szövetséges egységeinket csata közben, az RTS műfajhoz hasonlóan irányíthatjuk a harcmezőn. Mindezt egyedi, lebegő Gravcycle (gravcikli) járművünk fedélzetéről tehetjük meg, amivel egyúttal harcolhatunk is, felszereltségtől függően különböző tűzerő, manőverező képesség és egyedi képességek mellett.

Aki érdekesnek találja ezt a felállást, de eddig nem volt szerencsére a programhoz, az most örülhet: ezen a hétvégén ingyen letölthető és játszható a cucc, július 30-tól augusztus 2-ig. Az 5v5 csatákban minden Xbox Live Gold és Xbox Game Pass Ultimate tag részt vehet. Ahogy az ingyenes hétvégékkel lenni szokott, minden megszerzett eredmény és játékmentés megmarad, így aki akár most, akár később véglegesen is megveszi a játékot, az onnan folytathatja, ahol most abbahagyja. Jelenleg egyébként kedvezményesen kapható, úgyhogy érdemes is lehet elgondolkodni ezen.

A Disintegration kevesebb, mint 10 GB-ot foglal, és Xbox One X támogatással is rendelkezik, úgyhogy aki érdekes és akciódús programot keres a hétvégére, az talán meg is találta. Mindenkinek jó szórakozást kívánok hozzá előre is!