Dragon Ball FighterZ – Indul a 3. évad
dreampage 2020. Feb. 10.

A hétvégi Dragon Ball FighterZ világbajnokság döntője után rántotta le a leplet a Bandai Namco a népszerű verekedős játék harmadik évadjáról, amely rég várt szereplőkkel bővíti a gárdát. Az új szezon február végén kezdődik.

Izgalmas és elképesztően látványos csatákat hozott az elmúlt hétvégén, Franciaországban megrendezett Red Bull Dragon Ball FighterZ World Tour döntője, amelynek végén a japán Goichi Kishida állhatott fel (újra) a dobogó legfelső fokára. A döntő összecsapás soha nem látott menetekkel indult, hiszen először a későbbi bajnok, majd ellenfele köszönt be egy-egy Perfect győzelemmel, ami valószínűleg példátlan a játék e-sport történelmében.

Szerencsére nem ez volt az est egyetlen izgalmas pillanata, a bajnokság végeztével ugyanis lehullott a lepel a Dragon Ball FighterZ harmadik évadjáról is. Ebben 5 új karakter szerepel majd, melyek közül az első kettőt ismerhettük meg. A rajongók már egy ideje gyanították, hogy Ultra Instinct Goku lesz az egyik új belépő, de a trailerben bemutatkozott egy másik kedvenc, Kefla is. Három további szereplő kiléte egyelőre ismeretlen, lehet találgatni, vajon kikről lesz szó.

A Dragon Ball FighterZ 3. évadja február 26-án kezdődik. Kefla február 28-tól lesz választható a játékban, Ultra Instinct Goku pedig valamikor idén tavasszal érkezik. A másik három karakter értelemszerűen később, őket külön videókból ismerhetjük majd meg.

A Dragon Ball FighterZ a népszerű anime univerzum jelenleg létező talán legjobb videojáték adaptációja, a 2D-s verekedős játék a legendás Arc System Works műhelyéből került ki, úgyhogy ez nem is csoda. Akit érdekel a játék, az alábbi linken megtalálja Xbox One-ra.