EA Access: Év végi tervek
dreampage 2017. Oct. 12.

Az év utolsó három hónapjában jó néhány újdonságot kapnak az EA Access előfizetők. Két játék is bekerül az ingyenes címek közé, három másikat pedig mindenkinél hamarabb próbálhatnak ki az Xbox One tulajdonosok.

Szokatlan módon, külön közleményben tudatta a nagyérdeművel 2017 év végi terveit az EA, ami az Access nevű előfizetést illeti. Októbertől decemberig folyamatosan nő a kínálat, a tagok pedig több játékot is ingyen, megjelenés előtt próbálhatnak ki. Az EA Access „Play First Trial” lehetősége több, mint demó, hiszen az így kipróbált játékokban elért minden eredmény és achievement megmarad.

Az EA Access következő néhány hónapja tehát így alakul:

Ingyenes játékok a Széfben:

  • Dead Space 3 (Xbox 360, visszafelé kompatibilis)
  • Mass Effect: Andromeda

Megjelenés előtt kipróbálható játékok:

  • Star Wars: Battlefront II (kampány + multiplayer)
  • Need for Speed: Payback (10 óra játékidő)
  • The Sims 4

Pontos részletek egyelőre nem ismertek, sem a játékok bekerüléséről, sem a próbaidőszak limitációjáról. Az EA Access játékokat 5 nappal megjelenés előtt lehet letölteni, és többnyire 10 órát, illetve a kampány (ha van) első néhány küldetését engedik játszani. Erre lehet készülni a fenti címek esetében is.

Az EA Access széfben egyébként már 42 ingyenes játék van, amiket az előfizetés ideje alatt korlátlanul lehet játszani, a tagok pedig továbbra is 10% kedvezményt kapnak mindenből, ami EA, legyen az játék, előrendelés vagy kiegészítő (DLC-k és szezonbérletek). Akit további részletek is érdekelnek, és/vagy előfizetne rá, ezen az oldalon talál hozzá mindent.