Elder Scrolls Online: Így néz ki X-en
dreampage 2017. Nov. 10.

Megérkezett az Xbox One X támogatás az egyik legnagyobb MMORPG-hez, a The Elder Scrolls Online-hoz is. A Bethesda most egy videót is kiadott arról, milyen grafikai fejlesztésekre számíthatnak a legerősebb Xbox konzol tulajdonosai.

Több, mint két éve boldogítja az Xbox One tulajdonosokat a Bethesda nagyszabású MMO szerepjátéka, a The Elder Scrolls Online. Az elmúlt időszakban a játék többször is bővült – legutóbb Morrowindbe is visszatérhettünk –, most pedig az új idők szavának engedve megérkezett az Xbox One X támogatás is. A legendás RPG világ szebb, mint valaha, köszönhetően a nagyobb felbontásnak, és a feljebb csavart grafikai effekteknek.

Xbox One X-en ezekre a fejlesztésekre lehet számítani:

  • Natív 4K felbontás
  • Teljeskörű HDR támogatás
  • Jobb minőségű árnyékok
  • Nagyobb látótávolság, távolabb is részletes objektumok
  • Valós idejű, részletesebb tükröződések

De ne csak a szöveg meséljen a játékról, kaptunk egy összehasonlító videót is az új effektekről.

A fejlesztők egyébként elmondták, hogy némileg át kellett alakítaniuk a rendszereiket, hogy mindezeket a funkciókat támogatni tudják az új konzolon, de a folyamat alapvetően könnyen és gyorsan ment. Elsősorban a látvány és a hibátlan teljesítmény egyensúlyát próbálták megtalálni, reméljük, sikerült. Az Elder Scrolls Online pedig tovább él, hiszen az összes platformot beleértve már több, mint 10 millióan játsszák, úgyhogy valószínűleg további évek állnak előtte.