Elder Scrolls Online ingyenes hétvége
dreampage 2016. Nov. 23.

A múlt hétvégi NBA 2K17 és Overwatch után most újabb játékot próbálhatnak ki ingyen a Gold előfizetők: mától díjmentesen letölthető az Elder Scrolls Online, és egészen hétfő reggelig korlátlanul játszható.

Közelednek az ünnepek, mi sem jelzi ezt jobban, mint az egyre-másra megszaporodó akciók, leárazások és ingyenes hétvégék. Utóbbiból most jöhet a következő: a Bethesda óriási MMORPG-je, a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited minden Xbox Live Gold tag számára ingyen letölthető, és korlátlanul játszható. Sőt, minden játékos kap 500 Koronát is, amit a játék saját boltjában lehet elkölteni mindenféle extrákra. Természetesen minden előrehaladás, karakter és achievement megmarad, így aki a vásárlás mellett dönt, onnan folytathatja a kalandot, ahol abbahagyta.

Az ingyenes időszak magyar idő szerint:

2016. november 23. (szerda) 6:01 – 2016. november 28. (hétfő) 5:59

A megszokottnál hosszabb intervallumot ölel fel ez az ingyenes „hétvége”, ennek pedig jó oka van: a játék hatalmas (több mint 70 GB), úgyhogy ha érdekel, jobb, ha már ma elkezded letölteni. Jó hír viszont, hogy aki mostanában dönt a vásárlás mellett, az akciósan teheti meg – hogy a játék leárazása mikortól él, és mekkora mértékű, azt e sorok írásakor még nem lehet tudni. Érdemes figyelni a játék adatlapját. Jó kalandozást, előre Tamrielért!