Elhagyta a bétát a Paladins
dreampage 2018. May. 08.

Hosszú hónapok után a Hi-Rez Studios lövöldözős játéka nem béta többé. A Paladins kilépett a félkész állapotból, és mától teljes játékként vár mindenkit. 25 millióan már játsszák, és mindenkinek ajándék jár.

Örömmel jelentette be a Hi-Rez Studios, hogy csapatalapú lövöldözős játékuk, az ingyenes Paladins május 8-án elhagyja a nyílt béta státuszt – mától hivatalosan is „teljes” játékként szerepel az Áruházban, igaz, a tartalmi bővítések továbbra sem állnak le. A színes fantasy shooter a fejlesztők szerint „milliószor polírozottabb”, mint amikor először megjelent Xbox One-ra, a hivatalos kiadásban sokkal több a tartalom, csiszoltabb a játékmenet, van Xbox One X támogatás is. Ami nem változott: a játék marad ingyenes, mikrotranzakciókkal megtámogatva.

A Paladins 36 szereplőt kínál, akiket tizenhat egyedi kártyával és állítható fegyverzettel lehet testre szabni, vagyis mindenki megtalálhatja a maga kedvencét. A hangsúly továbbra is a csapatjátékon van. Csak úgy lehet sikert elérni, ha a sebzők, a gyógyítók, a „tankok” megosztják egymás között a teendőket, és mindenki a saját szerepében jó. A játék teljesen e-sport kompatibilis, minden hétvégén részt lehet venni a 250,000 dollár összdíjazású konzolos bajnokságban, amit Mixeren közvetítenek élőben.

A hivatalos megjelenés alkalmából ajándék jár mindenkinek, aki a nyílt béta időszaka alatt akár csak egyszer is kipróbálta a játékot. Ha május 8. és május 31. között újra bejelentkezünk, 200 Kristály jár ajándékba (ez egyébként egy 990 forintos csomag). A Paladins Kristályokat a játék saját boltjában lehet elkölteni különféle extrákra.

Mostantól tehát szebb, csiszoltabb és tartalmasabb formában élvezhető a Hi-Rez Studios játéka, mint korábban bármikor. És persze továbbra is akár ingyen. Mindenkinek jó játékot hozzá!