Elindul a Bless Unleashed nyílt béta
dreampage 2019. Nov. 07.

November 7-én, magyar idő szerint este megnyílnak a szerverek, és nyílt béta szakaszához érkezik a Bandai Namco Xbox One exkluzív MMORPG-je, a Bless Unleashed. A látványos, konzolra optimalizált kalandjáték már tölthető.

Lassan, de biztosan készül a Bandai Namco és a Neowiz stúdió boszorkánykonyhájában az első, abszolút konzolokra tervezett MMORPG, a Bless Unleashed. A kombókat előtérbe helyező harcrendszerű, Unreal Engine által hajtott masszív multiplayer szerepjáték már többször is kipróbálható volt zárt tesztek során, most viszont minden Xbox Live Gold tag belekóstolhat. Elindul a nyílt béta, és két héten át játszható lesz.

A Bless Unleashed egy gyönyörű fantasy világba kalauzol, ami természetesen megmentésre vár. Lumios világában a káosz és a rend küzd egymás ellen, miután évszázadokon át tartó háborújában Physera, a rend úrnője halálra sújtotta Daimont, a káosz istenét. A háború után Physera törvényt hozott, hogy istenek soha ne ölhessék egymást újra, Lumios világát pedig magára hagyták, hogy fejlődjön és gyarapodjon. Ez természetesen újabb háborúhoz vezetett, úgyhogy most négy faj (emberek, tündék, vargok és ippinek) oldalán szállhatunk harcba, hogy megpróbáljunk pontot tenni a konfliktus végére. A négy faj mellett öt kaszt áll rendelkezésre: berserker, keresztes lovag, mágus, pap és íjász. Belőlük hozhatunk létre új karaktert, és indulhatunk kalandra.

Az MMORPG műfajhoz hűen lehet játszani egyedül, online kooperatív módon, és PvP is helyet kapott benne. Városok, veszélyes barlangok és hatalmas főellenségek, sárkányok, óriások és más pokolfajzatok várják a kalandvágyó játékosokat. Az irányítás és a valós idejű harcrendszer kontrollerre lett optimalizálva, így a külső nézetes akciójátékok kedvelői otthon érezhetik magukat.

A Bless Unleashed nyílt béta időtartama, magyar idő szerint:

  • 2019. november 7. (csütörtök) 19:00 – 2019. november 21. (csütörtök) 19:00

Akit érdekel az új szerepjáték, az már letöltheti Xbox One-ra (kevesebb, mint 20 GB). Xbox One X támogatás is van, 4K felbontással, HDR-rel és stabilabb képfrissítéssel. Aki pedig tovább ismerkedne a Bless Unleashed világával és lehetőségeivel, az a https://blessunleashed.com oldalon megteheti, ahol részletes leírást talál a játék történetéről, kasztjairól és sok minden másról.