Elindult a Halo Infinite második szezonja
dreampage 2022. May. 04.

Akcióba lendülnek a magányos farkasok, mert megérkezett a Halo Infinite ingyenes multiplayer módjának új fejezete. A 2. évad új pályákat, játékmódokat, és egy új, 100 szintes Battle Pass-t jelent, összesen 180 jutalommal.

Megjelent az ingyenesen játszható Halo Infinite multiplayer első nagy frissítése. A második évad a Lone Wolves, azaz Magányos Farkasok címet kapta, a benne szereplő tartalmak és új játékmódok is elsősorban erre a stílusra összpontosítanak. A szezonhoz tartozik egy új Battle Pass, 100 szinttel, illetve ennek része az új, szintén ingyenes Rakshasa páncélmag. Megvásárlása esetén a Battle Pass soha nem jár le, bármikor vissza lehet rá váltani később is – ez a helyzet az elsővel is, aki annak idején megvásárolta, tovább folytathatja az ottani jutalmak megnyitását.

Közben folytatódik a multiplayer részleg története is, amely szorosan kapcsolódik a Halo Infinite kampányához. Cortana uralma véget ért, és jelenleg a Banished jelenti a legnagyobb veszélyt az emberiségre. A Spartan parancsnok, Agryna újgenerációs katonákat képez ki az ellenük zajló küzdelemhez. Néhány Spartan azonban továbbra is kint van a terepen, ők a legnagyobb túlélők mind közül. Magányos Farkasoknak nevezik magukat. Róluk szól ez az évad.

A Halo Infinite Season 2 frissítés két új pályát tartalmaz. Arena módban újdonság a Catalyst, míg a Big Team Battle módba megérkezett a Breaker. Előbbin egy elhagyatott Forerunner építmény katakombáiban lehet harcolni, míg utóbbi egy hatalmas Banished roncstemető. A két új helyszín mellett három új játékmód is elérhetővé vált:

  • King of the Hill: a klasszikus Halo mód, ahol egy terület elfoglalásáért küzdenek a csapatok.
  • Last Spartan Standing: 12 játékos küzd, mindenki mindenki ellen, a végén pedig csak egy győztes maradhat.
  • Land Grab: három területet kell elfoglalni, és minél tovább megtartani egy vadonatúj időszakos esemény keretei között.

A frissítéssel az új tartalmak mellett új opciók, hibajavítások is érkeztek, illetve most már Xbox Series S konzolon is elérhető a 120 fps grafikus mód. A fejlesztők emellett jobb stabilitást és teljesítményt, simább átvezető animációkat és sok más kisebb probléma orvoslását ígérik. A teljes változáslista megtekinthető a Halo hivatalos weboldalán. A Halo Infinite multiplayer továbbra is teljesen ingyen letölthető és játszható PC-n, illetve Xbox One és Xbox Series X|S konzolokon.