Elindult a Hand of the Gods béta
dreampage 2017. Oct. 20.

A SMITE fejlesztőinek új, kártyás stratégiai játéka zárt bétában érhető el, de az Xbox Live Gold tagok részt vehetnek benne, ráadásul egy exkluzív csomagot is kapnak hozzá. Megkezdődött az istenek háborúja.

A Hi-Rez Studios (SMITE, Paladins) hamarosan új játékkal jelentkezik, ezúttal a gyűjtögetős kártya- és stratégiai játékok mezején. A Hand of the Gods a SMITE világában játszódik, ahol mitikus istenségek és legendás szörnyek csapnak össze különböző képességekkel és varázslatokkal. A kártyalapokkal saját hadsereget állíthatunk össze, akiket azután az Unreal Engine 4 grafikus motor kelt életre a csatamezőn.

A fejlesztők szerint a játék alapjait könnyű megtanulni, de annál nehezebb a mesterévé válni. A játék során nemcsak az a lényeg, hogy milyen lapokkal rendelkezünk, hanem hogy mikor, és a játéktéren hol használjuk fel őket. A játékban szerepelnek a görög, római, egyiptomi, északi és kínai mitológia legfőbb karakterei, tartalomban és változatosságban tehát nem lesz hiány.

Xbox Live Gold előfizetőknek jó hír, hogy bár az alapjáték free-to-play lesz végleges formájában is, a Goldosok most egy exkluzív csomagot kapnak ingyen, aminek az ára egyébként 4,990 Ft lenne. A csomagban ezek találhatók:

  • Exkluzív Xeus skin Zeus karakterére
  • Labyrinth kártya hátlap
  • „Az Élet Fája” játékos ikon
  • 5 Core Pack

A béta már tölthető, a szerverek élnek – a fenti csomag november 16-ig tölthető le ingyen. Mindenkinek nagyon jó játékot hozzá!