Elindult a Path of Exile béta
dreampage 2017. Jul. 27.

Végre az Xbox One tulajok is belekóstolhatnak a Path of Exile kalandjaiba. A fejlesztők bejelentették, hogy elindult a játék zárt bétája, jelentkezni a hivatalos honlapon lehet. Valószínűleg mindenki bejut, de érdemes minél előbb regisztrálni.

Nagy hírnek számított, amikor a Grinding Gear Games bejelentette, hogy Xbox One-ra költözik népszerű free-to-play akció-szerepjátékuk, a Path of Exile. Sokan meg voltak róla győződve, hogy a program a PC-sek kiváltsága marad, a rajongók egy része szerint a játék talán még a Diablo III-nál is jobb, szóval a konzolos változat bejelentése komoly hullámokat keltett. A legújabb hullám elérte a mi partjainkat is, a zárt béta ugyanis elindult, és szabadon lehet rá regisztrálni.

Hogyan kell regisztrálni a bétára?

Egyszerű: látogass el a http://www.pathofexile.com/xbox oldalra, add meg az email címedet, és kész. A fejlesztők igyekeznek minden jelentkezőnek kiküldeni a kódokat a bétához, ami nagyjából 9 GB méretű. A szerverek már élnek, tehát aki megkapja a kódot, azonnal letöltheti és játszhat.

A játékosok visszajelzései alapján a fejlesztők még csiszolgatják a játékot, de a végleges megjelenésre már egyáltalán nem kell sokat várni. A tervek szerint még a nyáron, tehát néhány héten belül hivatalosan is elrajtol az Xbox One-os Path of Exile, és kezdetét veszi a nagy kaland.