Elindult az Xbox Game Pass
dreampage 2017. May. 24.

Az ígéreteknek megfelelően tavasz végén, egész pontosan mától elindul az Xbox Game Pass szolgáltatás. Elsőként a Goldosok vághatnak bele, ráadásul az első két hét ingyen van.

A Microsoft idén februárban jelentette be, hogy új előfizetés indul az Xbox One játékosok számára. Ez az Xbox Game Pass – egy havidíjas előfizetés, aminek fejében több, mint 100 játékkal játszhatunk korlátlanul, ez a kínálat ráadásul idővel változni, többnyire csak bővülni fog. A kínálatban Xbox One és kompatibilis Xbox 360 játékok egyaránt szerepelnek, olyan húzócímekkel, mint a Halo 5: Guardians, Mad Max, Saints Row IV, Gears of War: Ultimate Edition, Sunset Overdrive és még sok egyéb. Hasonlóan a többi előfizetéshez, az ebben foglalt játékok is addig használhatók, amíg él a tagságunk.

Az Xbox Game Pass végre elindul, méghozzá ma: május 24-től az Xbox Live Gold tagok, június 1-től pedig mindenki előfizethet rá. Nem, nem kell hozzá Gold, a Game Pass mindenki számára elérhető lesz, a Goldosok csupán egy héttel hamarabb lecsaphatnak az új lehetőségre, ha akarnak. A havidíj és az elérhető játékok is mindenki számára ugyanazok lesznek, tehát ez teljesen független a Gold tagságtól. (Természetesen a multiplayer módokhoz és az online játékokhoz továbbra is szükség lesz Goldra.)

A TELJES JÁTÉKLISTÁÉRT KATTINTS IDE

További jó hír, hogy aki előfizet, annak az első 14 nap ingyen van (viszont utána az előfizetés automatikus megújul a havidíjjal, így erre mindenképp érdemes odafigyelni).