Előrendelhető a Bayonetta & Vanquish gyűjtemény
dreampage 2019. Dec. 11.

Igaznak bizonyultak a pletykák, nemsokára megjelenik a japán Platinum Games két híres játékának felújított változata. A Bayonetta és a Vanquish 4K felbontással, 60 fps képfrissítéssel tér vissza, a tizedik évfordulós csomag pedig már előrendelhető a Microsoft Áruházból.

Nem kellett rá sokat várni, hogy a pletykákból hivatalos megerősítés legyen: 2020 elején a Platinum Games két előző generációs klasszikusa, a Bayonetta és a Vanquish ráncfelvarrást kap. Mindkét játék 60 fps képfrissítést céloz (a Vanquish korábban csak harminccal futott), Xbox One X-en pedig 4K-ban élvezhetjük a két gyors akciójátékot. A csomag Bayonetta & Vanquish: 10th Anniversary Bundle néven kerül forgalomba, és már elő is rendelhető.

A Bayonetta minden idők egyik legjobb – és legnépszerűbb – hack’n slash játéka, Hideki Kamiya (Devil May Cry) produkciója. A címszereplő főhősnő Vigrid városában száll szembe a démoni erőkkel, lőfegyverek, varázslatok és a saját haja segítségével, amit számtalan támadáshoz fel tud használni.

A Vanquish főszereplője Sam Gideon, aki egy különleges páncélzattal felszerelve hatol be a Providence kolóniára, hogy leszámoljon az ellenséggel. Ez nem egyszerű külső nézetes akciójáték, hanem egy valóban egyedi produkció, gyors mozgásokkal, hatalmas főellenségekkel, és sok olyan lehetőséggel, amiket általában nem látunk ebben a műfajban.

Aki dobozos formában szeretné megvenni a csomagot, annak jó hír, hogy különleges SteelBook tokkal együtt lesz kapható. A fémtok két oldalán a két játék gyönyörű artworkje látható.

A Bayonetta & Vanquish gyűjtemény 2020. február 18-án jelenik meg, és digitálisan 12,500 forintért rendelhető elő az Áruházból (a linket lásd lent). Arról jelenleg nincs információ, hogy a két játék külön is kapható lesz-e, vagy csak egyben, de elképzelhető, hogy idővel ez is opció lesz.