Előrendelhető a Borderlands 3
dreampage 2019. Apr. 04.

A Gearbox Software végre hivatalosan is bejelentette, hogy érkezik a Borderlands 3, méghozzá idén ősszel. A hír mellé mindent megkaptunk: trailer, pontos dátum és előrendelés, rögtön háromféle változatban is. Visszatér az eredeti looter shooter.

Hamarosan újra felfedezhetjük az univerzum legőrültebb világait, és kincsekre vadászhatunk egy csapat Vault Hunter társaságában, mert jön a Borderlands 3 – jelentette be nemrég a sorozat mögött álló Gearbox Software. A rajongók régóta vártak erre a hírre, és jó ideje tudjuk, hogy készül a játék, most viszont mozgásban is megnézhetjük. A pontos megjelenési dátum mellett a digitális előrendelések is megkezdődtek az Xbox Áruházban. Az új epizód három csomagban kapható, minden előrendelő kap ajándékot is.

Új karakterek és új világok: a Borderlands 3-ban teljesen új szereplőgárdát ismerhetünk meg, akik bőrébe bújva mesés kincsek után nyomozhatunk (vagy inkább lövöldözhetünk), ezúttal már nem csak Pandora, hanem más bolygók felszínén is. A harmadik részben több világ is szerepet kap, és még több (a fejlesztők szerint több, mint egymilliárd) fegyver, mély karakterfejlesztés, egyedi képességek és példa nélküli testreszabhatóság. Az ellenséget ezúttal a Calypso ikrek jelentik, akik megpróbálják egyesíteni a különböző bandákat, hogy teljes uralmat szerezzenek a galaxis felett. Ebben természetesen csak mi állíthatjuk meg őket.

A játék – elődeihez hasonlóan – egyedül és kooperatív módban is játszható lesz, helyileg 2, online 4 fővel is. Az Xbox One X támogatás alap, a legerősebb konzolon 4K és HDR támogatással mehetünk kalandozni és banditákat aprítani.

A Borderlands 3 a címéhez hűen háromféle változatban kapható. Minden előrendelő kap a játék mellé arany fegyver skineket és díszeket, a speciális változatok pedig ilyen extrákat kínálnak:

Deluxe Edition:

  • Retro Cosmetic Pack (fej és öltözék, Echo skin, fegyver skin)
  • Neon Cospetic Pack (fej és öltözék, Echo skin, dísz)
  • Gearbox Cosmetic Pack (fegyver skin és dísz
  • Toy Box fegyvercsomag (2 játékfegyver, egy gránát mod és egy dísz)
  • XP és Loot boosterek

Super Deluxe Edition:

  • Minden, ami a Deluxe változatban benne van
  • Szezonbérlet: 4 kampány DLC + Butt Stallion fegyver skin, gránát mod és dísz

Már csak a lényeggel vagyok adós, a pontos megjelenési dátummal: a Borderlands 3 2019. szeptember 13-án jelenik meg Xbox One-ra. Nagy kalandnak ígérkezik, reméljük, felér az első két rész minőségéhez és sikeréhez, vagy akár felül is múlja azokat.