Előrendelhető a Burnout Paradise Remastered
dreampage 2018. Feb. 21.

Nem kell rá sokat várni, és nem is kerül sokba. Hamarosan érkezik a Burnout Paradise felújított verziója, ami már előrendelhető Xbox One-ra.

Tegnap jelentette be az EA, amit egyébként egy ideje már sejtettünk: úton van a Burnout Paradise Remastered, az előző konzolgeneráció egyik legnépszerűbb autós játékának felújított változata. Forradalomra nem kell számítani, az új kiadás a kötelezőt hozza: tartalmazza az alapjátékot, illetve az összes DLC-t, ami ahhoz kijött, beleértve az összes autót és a Big Surf Island kiegészítőt is.

A kiadó közleménye szerint a nyílt világú autós játék új változata nagyobb felbontású textúrákat, Xbox One-on 1080p, Xbox One X-en pedig natív 4K felbontást kínál majd, 60 fps képfrissítés mellett. Ezeken kívül más változtatás nem várható (tehát nem javítanak például a bevilágításon).

A Burnout Paradise eredetileg 2008-ban jelent meg, ez a Burnout sorozat ötödik, és az egyik legnépszerűbb epizódja, úgyhogy nem véletlen, hogy erre esett az EA választása. A bejelentés és az információk mellé trailert is kaptunk, íme.

A Burnout Paradise Remastered kevesebb, mint egy hónap múlva jelenik meg Xbox One-ra, és az ára sem lesz vészes – 9,990 forintért rendelhető elő az Áruházból. EA Access tagok ebből még 10% kedvezményt kapnak. Az alábbi linken érhető el.