Előrendelhető a Crash Team Racing Nitro-Fueled
dreampage 2018. Dec. 07.

Az eredeti trilógia után teljes felújítást kap Crash Bandicoot versenyes kalandja is. A játékot a The Game Awards rendezvényen jelentették be, és már elő is rendelhető Xbox One-ra, kétféle változatban.

Nem lepődtünk meg, hiszen már napok óta sejteni lehetett, de így is örömhír: a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy után az Activision a rajongók másik nagy kedvencét, a Crash Team Racinget is felújítja. Jövő nyáron érkezik a Crash Team Racing Nitro-Fueled, ami a teljes grafikai ráncfelvarrás mellett Xbox One X támogatást, és más újdonságokat is tartalmaz.

A játékot eredetileg a trilógia mögött álló Naughty Dog fejlesztette, és 1999-ben jelent meg – a felújítást a Bennox végzi. Egy hagyományos „kart” jellegű versenyjátékról van szó, amelyben Crash és barátai a gonosz Dr. Neo Cortex és csatlósai orra alá törnek borsot, ezúttal négykerekű járműveik volánja mögött. A CTR-ben öt játékmód található, Adventure, Time Trial, Arcade, Versus és Battle. A futamokon persze a gyorsaság mellett a ravaszság is fontos, mindenféle power-upokkal keseríthetjük meg ugyanis a többiek dolgát.

A felújított változat szerencsére mindent tartalmaz, amit az eredeti, de még annál is több extrára számíthatunk:

  • Az összes eredeti mód, karakter, pálya és fegyver
  • Vadonatúj go-kartok és helyszínek
  • Osztott képernyős és online multiplayer világranglistákkal

Xbox One X támogatás is lesz, a legerősebb konzolon 4K-ban, HDR támogatással száguldozhatunk.

A Crash Team Racing Nitro-Fueled 2019. június 21-én jelenik meg Xbox One-ra. A játék már előrendelhető az Áruházból, méghozzá kétféle változatban is. Az alapjáték 11,990 forintba kerül, a Nitros Oxide Edition 17,990-be, ebben további digitális extrák, például új járművek és karakter skinek kaptak helyet. Mindkét kiadás elérhető az alábbi linken.