Előrendelhető a Monster Hunter: World
dreampage 2017. Sep. 20.

Első ízben látogat Xbox platformra a Monster Hunter sorozat, a játék pedig már előrendelhető az Áruházból. Két változatban is kapható, az előrendeléshez digitális extrák járnak.

Nagyszabású vadászattal kezdődik a jövő év. Január végén érkezik a Capcom legendás sorozatának legújabb része, ami most először lesz elérhető az Xbox játékosok számára is. A Monster Hunter: World egy nyílt világú akciójáték, amely a sorozat minden korábbi tagjánál nagyobbnak és szebbnek ígérkezik.

„Isten hozott egy új világban! Öltsd magadra a vadász szerepét, és pusztíts szörnyeket egy élő, lélegző ökoszisztémában, ahol a terepet, és annak lakóit is felhasználhatod a siker érdekében. Vadássz egyedül, vagy kooperatív módban akár három másik játékossal együtt. Használd az elejtett szörnyekből nyert alapanyagokat, és készíts jobb felszerelést, hogy még nagyobb ellenfelekkel harcolhass.” – szól a játék hivatalos ismertetője, ami jól össze is foglalja a lényeget.

A Monster Hunter: World kétféle változatban kapható. Az alap kiadás (17,990 Ft) mellé jár két digitális extra: a Fair Wind medál, és az Origins felszerelés készlet. A Deluxe változat (20,990 Ft) ennél többet kínál, az előrendelői ajándékok mellett további játékbeli elemek, például gesztusok és más felszerelések kerültek ebbe a csomagba.

A játékra még egy kicsit várnunk kell. 2018. január 26-án jelenik meg Xbox One-ra. A nyílt világú szörnyvadászat teljes körű Xbox One X támogatást is kap, így ezen a konzolon élvezhetjük majd a legszebb verziót.